Bedrijven te koop

Ter overname: Innovatief Klokkenmerk

Het aangeboden merk richt zich op het ontwerpen van hoogwaardige, stille wandklokken die de nalatenschap van een beroemde Nederlandse wetenschapper eren. Als uitvinder van de slingerklok in 1656 staat hij bekend om zijn precisie en wetenschappelijke doorbraken, die vandaag de dag voortleven. De klokken combineren minimalistisch design met functionele uitmuntendheid. Ze worden gekenmerkt door een innovatieve, stille quartz-beweging die zorgt voor een serene sfeer in elke ruimte, zonder het typische getik van traditionele klokken.

Het assortiment is ontworpen in Nederland en gemaakt van recyclebare materialen, wat bijdraagt aan hun duurzame en milieuvriendelijke karakter. De collectie biedt een verscheidenheid aan stijlen, elk met een strak en tijdloos ontwerp dat naadloos in elk interieur past.

Het aanbod

• Een complete collectie klokken met een stille quartz-beweging, verkrijgbaar in verschillende stijlen.
• Alle ontwerpen zijn unieke, geregistreerde producten met hoogwaardige afwerking en zijn wereldwijd herkenbaar als stille en kwalitatieve interieurstukken.
• Groeipotentieel via de eigen website, met toenemende B2C-verkoop en kansen op platforms zoals marktplaatsen in Europa, de VS en Azië.
• Een merk met een bewezen staat van dienst en een vijfjarige garantie op alle producten.

Kopersprofiel

De eigenaar zoekt een koper met ervaring in de horloge- of interieurmarkt, die affiniteit heeft met minimalistische en functionele ontwerpen. Men moet ook bereid zijn om te investeren in marketing en productontwikkeling om het merk verder te laten groeien.

Reden bedrijfsverkoop

De focus van de eigenaar ligt op andere markten, en hij zoekt iemand met de juiste passie en middelen om de onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Onderdeel van de overname

Het merk, de voorraad en de intellectuele eigendomsrechten worden aangeboden. De huidige eigenaar kan optioneel betrokken blijven bij productontwikkeling en logistiek.

Omzet:onbekend
Branche:Audio | tv | video
Vraagprijs:Vraag toegang aan
Locatie:Vraag toegang aan
Winst:Vraag toegang aan
Aantal FTE:Vraag toegang aan
Bedrijfsnaam:Vraag toegang aan
   







Dossier 67509





 

Contact met de verkoper

Wil jij de verkoopbrochure met gedetailleerde informatie van dit bedrijf ontvangen? De verkoopbrochure bevat vaak bedrijfsgevoelige informatie, daarom vragen wij je om vooraf een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

 De geheimhoudingsverklaring onderteken je als volgt op deze pagina:

1.    Vul jouw e-mailadres in en klik op de “Toegang Aanvragen” knop.

2.    Als je akkoord bent met de geheimhoudingsverklaring, vul dan onderaan jouw voor- en achternaam in en klik op “Akkoord”.

3.    Zodra wij de aanvraag ontvangen hebben, sturen wij in overleg met de verkoper de verkoopbrochure naar je toe.

Vragen? Bel ons op 020- 760 1999 of stuur een mail naar contact@overnameadvies.nl.